Pozovite nas na: +381 60 7555 174

Besplatna isporuka već od 3000 RSD. Detalji...

Dostava traje od 12 sati do 7 dana.
0,00 RSD
0,00 RSD
OBAVEŠTENjE: Zbog otežanih uslova rada, može se desiti da dostava porudžbina kasni. Hvala na razumevanju.
Trenutno je popis u toku. Sve porudžbine primljene nakon 8. decembra biće procesuirane u sredu 13. decembra, a poslate ili dostavljene od 14. decembra.
Hvala na razumevanju.

Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti reguliše način na koji Veterinarska apoteka i pet-šop STANA (u daljem tekstu VA STANA) sakuplja i koristi podatke sa ovog veb-sajta.

Kompanija VA STANA poštuje vašu privatnost. Ukoliko na našem veb-sajtu od vas budemo tražili određene informacije preko kojih biste mogli biti identifikovani, možete biti sigurni da ćemo sa njima postupati u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Podaci koje sakupljamo na ovom veb-sajtu mogu se uopšteno podeliti na dve grupe:

1) Anonimni podaci, koje sakupljamo od svih korisnika sajta

Podaci koji spadaju u ovu grupu ne mogu ni na koji način otkriti vaš identitet. Sakupljamo ih isključivo da bismo utvrdili kako možemo poboljšati svoj veb-sajt. Za ovu svrhu koristimo servis kompanije Google Inc. Pod nazivom Google Analytics. Ovaj servis beleži sledeće podatke:

 • Tip i verziju vašeg veb pretraživača (Mozilla Firefox™, Google Chrome™, Internet Explorer™ i sl.);
 • Operativni sistem vašeg računara;
 • Kolorne mogućnosti i rezoluciju vašeg monitora;
 • Podršku za JavaScript;
 • Verziju "Flash-a";
 • Vreme posete;
 • Stranice koje ste posetili;
 • Koliko dugo ste pregledali svaku posećenu stranicu;
 • Kako ste našli naš sajt: ovi podaci mogu uključivati adresu sajta sa kog ste stigli na naš sajt (na primer, tako što ste kliknuli na link ka našem sajtu) i / ili ključne reči koje ste koristili u pretraživaču (npr. Google™) da biste pronašli naš sajt;
 • Vaša geografska lokacija (grad, država...). Za utvrđivanje ove stavke Google Analytics privremeno koristi vašu IP adresu. Nakon što se utvrdi vaša geografska lokacija, IP adresa se briše.

Izjavu o privatnosti Google™ korporacije možete pročitati ovde. Ukoliko želite da sprečite servis Google Analytics da zabeleži podatke o vašoj poseti našem veb-sajtu, sve što treba da uradite je da podesite svoj veb pretraživač tako da onemogući korišćenje ovih dodataka. Međutim, imajte na umu da isključivanje JavaScript-a i zabrana kolačića mogu drastično pogoršati vaše korisničko iskustvo na internetu, pošto mnogi veb-sajtovi od njih zavise.

Za potrebe reklamiranja u sistemu Google AdWords koristimo kolačiće koji takođe beleže vašu aktivnost na našem veb-sajtu. Ovi podaci služe da poboljšamo učinak našeg reklamiranja i ne mogu ni na koji način ugroziti vašu privatnost.

Ukoliko želite da sprečite Google AdWords kolačić, to možete učiniti podešavanjima na ovoj stranici.

2) Lični podaci

Ovo su podaci koji mogu biti upotrebljeni za utvrđivanje vašeg identiteta. Lične podatke tražimo prvenstveno u formama za kontakt. U ove podatke spadaju:

 • ime i prezime (korisnik unosi sam);
 • adresa (korisnik unosi sam);
 • i-mejl adresa (korisnik unosi sam);
 • telefon (korisnik unosi sam);
 • ime firme (korisnik unosi sam);
 • PIB (korisnik unosi sam);
 • grad (korisnik unosi sam);
 • poštanski broj (korisnik unosi sam);
 • zemlja (korisnik unosi sam);
 • region (korisnik unosi sam);
 • IP adresa računara sa kog je, posredstvom kontakt forme, poslata poruka (sakuplja se automatski).

Veb-sajt snima samo podatke koje unesete u kontakt forme, koji su često i neophodni (kada se registrujete na naš sajt da bi Vam nalog funkcionisao ili kada se pretplaćujete na Newsletter-e). Ovo znači da pravimo spiskove imena, e-mail adresa i sl. Svi podaci koje unesete u kontakt formu se šalju direktno i isključivo administratoru VA STANA.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na informacije sakupljene putem našeg veb-sajta, ne i na informacije sakupljene na neki drugi način.

Vaše korišćenje sajta podrazumeva prihvatanje ovde navedenih uslova.

Kolačići i oglasi

Google koristi DoubleClick kolačić u oglasima koji se mogu prikazivati na ovom veb-sajtu (AdSense oglasi), što znači da imamo ovlašćenje kompanije Google za njihovo prikazivanje. Kada korisnici posete ovaj veb-sajt i pogledaju oglas ili kliknu na njega, kolačić može da ostane u pregledaču tog krajnjeg korisnika.

Nezavisni distributeri, uključujući i Google, koriste kolačiće da bi prikazivali oglase u skladu sa prethodnim posetama korisnika na našem veb-sajtu. Više o ovome možete pročitati u tekstu o Google oglasima i isto tako prijaviti uznemiravajuće aktivnosti ili kršenje smernica.

DoubleClick kolačići omogućavaju Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikazuju oglase na osnovu njihovih poseta našem sajtu. Vi kao korisnik možete da onemogućite DoubleClick kolačić za oglašavanje tako što će posetiti stranicu Podešavanja oglasa ili tako što ćete posetiti sajt aboutads.info.

Imajte samo na umu da onemogućavanje kolačića može negativno uticati na vaše korisničko iskustvo.

Prosleđivanje ličnih informacija

VA STANA ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima! VA STANA može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su naši agenti, servisni centri ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime. Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:

 • ispunjavanje korisničkih porudžbina;
 • dostavljanje paketa;
 • sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita;
 • slanje regularnih poštanskih ili elektronskih poruka.

Treća lica sa kojima VA STANA ima ugovor su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

VA STANA će eventualno biti prinuđen da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije, kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonite. VA STANA može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

Izmene Politike privatnosti

VA STANA zadržava pravo izmene ove Politike privatnosti, i to bez prethodnog obaveštenja. Ukoliko odlučimo da unesemo određene izmene Politike privatnosti, biće ažuriran datum koji se nalazi na dnu ove stranice.

Politika privatnosti ažurirana 10. septembra 2021. godine.

Besplatna isporuka 
Za Beograd od 3000 RSD, za ostatak Srbije od 5000 RSD. Detalji...
Garancija kvaliteta
Svi proizvodi iz našeg asortimana dolaze sa garancijom.
Vratite ukoliko vam ne odgovara
Imate rok od 14 dana za najavu povrata pošiljke.
Zaštita ličnih podataka
Svi vaši lični podaci, koje nam ostavljate, 100% su sigurni.
Pet shop i veterinarska apoteka STANA
Adresa: Mileševska 9, Beograd, Grad Beograd, PAK 122005, Srbija; Telefon: +381 60 7555 174; Fax: +381 60 7555 174; Email: [email protected]; GPS koordinate: 44.80119, 20.47719; Matični broj: 64804154; PIB: 110315022; Radno vreme: ; Lokalno vreme: (GMT).
Pet shop i veterinarska apoteka STANA ima ocenu 5.0 od maks. 5, baziranu na 25 recenzija. Dajte nam i vi ocenu na GOOGLE.
Autorska prava © STANA 2020–2024. Sva prava zadržana.
Posetite Stana.rs na portalu ShopMania
usercartphone-handsetgiftrocketmagnifierquestion-circlearrow-right-circle
Vaša korpa0
Korpa je prazna.
🡐 Nastavite kupovinu