Pozovite nas na: +381 60 7555 174

Besplatna isporuka već od 3000 RSD. Detalji...

Dostava traje od 12 sati do 7 dana.
0,00 RSD
0,00 RSD
OBAVEŠTENjE: Zbog otežanih uslova rada, može se desiti da dostava porudžbina kasni. Hvala na razumevanju.
Trenutno je popis u toku. Sve porudžbine primljene nakon 8. decembra biće procesuirane u sredu 13. decembra, a poslate ili dostavljene od 14. decembra.
Hvala na razumevanju.

Besplatna dostava i novi korisnici

Besplatna dostava je moguća za:

  • područje Beograda uz minimalni iznos porudžbine od 3000 RSD;
  • ostale delove Srbije uz minimalni iznos porudžbine od 5000 RSD.

Kada kažemo Beograd, mislimo baš na Beograd, na naseljeno mesto, a na celo područje administrativne oblasti koja se zove "Grad Beograd", a koja obuhvata druga naseljena mesta poput Lazarevca, Mladenovca, Grocke, Barajeva i sl.

Novi korisnici

Svaki nov korisnik Stana.rs veb-sajta može da ostvari i dodatni popust od 5% na prvu kupovinu uz korišćenje dodeljenog kupon kôda. Da biste videli kupon kôd za popust, morate biti prijavljeni na Stana.rs, a da biste mogli da se prijavite, morate biti registrovan korisnik Stana.rs veb-sajta.

Ukoliko još uvek nemate nalog, registrujete se, tj. kreirajte nalog. Kreiranje naloga, tj. registracija, radi se samo jednom, prilikom prvog korišćenja sajta Stana.rs! Kreiranje naloga nije obavezno, ali ukoliko ga nemate, ne možete koristiti dodatni popust i druge pogodnosti koje ćemo povremeno davati.

Kako se nalog kreira, možete videti na stranici naše korisničke podrške.

Pročitajte pažljivo ceo ovaj tekst pre nego što krenete sa prijavom (ili registracijom). Kupon kôd se prikazuje svim prijavljenim korisnicima na istoj ovoj stranici, na dnu ovog teksta. Sledite sledeće kratko uputstvo da biste ga dobili, a onda i iskoristili:

  • Kreirajte nalog (ukoliko ga nemate) i nakon toga se prijavite
  • Prijavite se na Stana.rs (ukoliko već imate nalog)
  • Kopirajte i zalepite kupon kôd u predviđeno polje i kliknite na dugme Iskoristite kupon.
  • Gotovo. Sada možete početi svoju kupovinu. Izaberite proizvode koje želite i onda popunite porudžbenicu do kraja. Popust i specifikacija cele porudžbine će vam biti prikazani u obračunu.

Ukoliko izgubite ovu stranicu za vreme prijave ili registracije, samo se vratitite na naslovnu stranu i kliknite na baner na vrhu, ili skrolujte skroz do dna i u futeru u odeljku Usluge kliknite na link Besplatna dostava. Ova druga opcija je moguća sa bilo koje stranice na veb-sajtu.

Besplatna isporuka 
Za Beograd od 3000 RSD, za ostatak Srbije od 5000 RSD. Detalji...
Garancija kvaliteta
Svi proizvodi iz našeg asortimana dolaze sa garancijom.
Vratite ukoliko vam ne odgovara
Imate rok od 14 dana za najavu povrata pošiljke.
Zaštita ličnih podataka
Svi vaši lični podaci, koje nam ostavljate, 100% su sigurni.
Pet shop i veterinarska apoteka STANA
Adresa: Mileševska 9, Beograd, Grad Beograd, PAK 122005, Srbija; Telefon: +381 60 7555 174; Fax: +381 60 7555 174; Email: [email protected]; GPS koordinate: 44.80119, 20.47719; Matični broj: 64804154; PIB: 110315022; Radno vreme: ; Lokalno vreme: (GMT).
Pet shop i veterinarska apoteka STANA ima ocenu 5.0 od maks. 5, baziranu na 25 recenzija. Dajte nam i vi ocenu na GOOGLE.
Autorska prava © STANA 2020–2024. Sva prava zadržana.
Posetite Stana.rs na portalu ShopMania
usercartphone-handsetgiftrocketmagnifierquestion-circlearrow-right-circle
Vaša korpa0
Korpa je prazna.
🡐 Nastavite kupovinu